Beste trainingslocatie van Nederland 2017 Awards

Sinds de opening van Tough Ground CrossFit en Obstacle running in September 2017 zijn we in een korte periode enorm gegroeid en dat is niet onopgemerkt gebleven.

Afgelopen december kon je voor de vijfde keer stemmen op oa. de beste trainingslocatie van Nederland 2017 Awards. Stemmen ging in net als in 2016 in negen categorieën en Tough Ground CrossFit en OCR is voor het jaar 2017 in de top 3 beland met een 2e plaats voor beste trainingslocatie Nederland 2017.

De beste trainingslocatie

  1. Hang-on Run (Doorn)
  2. Tough Ground (Almere)
  3. De Bunk’r (Rotterdam)

Er is massaal gestemd via de website obstakels.com en dat is niet voor niks geweest. Tough Ground is verkozen tot 2e beste trainingslocatie van Nederland via de website Obstakels.com de grootste obstacle community van Nederland. Wij feliciteren ook zeker onze collega’s van de Hang-on Run en de Bunk’r met de 1e en 3e plek. De uitslag.

Obstakels.com dank voor deze erkenning!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X