Ons doel is om een zo breed mogelijk aanbod te bieden voor onze klanten. Dat doen wij omdat we het belangrijk vinden en zo veel mogelijk mensen die willen sporten kunnen helpen.

Of je nu aan de slag wilt met jouw voedingspatroon of last hebt van een pijnlijke spier in de schouder, wij zullen er alles aan doen om de juiste professionele hulp voor je te vinden. Bij Tough Ground Almere Wij werken we samen met diverse professionals op het gebied van personal training, voeding en fysiotherapie. Door deze samenwerkingen kunnen wij altijd hulp bieden bij vragen over lichamelijke klachten, sport of voeding.

POLS FIT Programma

Is er behoefte aan nog meer persoonlijke begeleiding tijdens het sporten? Monique Pols kan jou hierbij helpen.

POLS Personal Training biedt een totaalpakket van begeleiding en adviezen in zowel training, voeding, mindset en herstel. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we jouw gestelde doel (en) gaan realiseren door jou een programma te bieden waar we streven naar lange termijn resultaten. Een leefstijlverandering. Een totaalprogramma waarbij de trainingen en voedingscoaching worden afgestemd op jouw persoonlijke doel. Wat je doel ook is POLS Personal Training biedt jou de oplossing voor een optimaal resultaat. Op maat gemaakte persoonlijke begeleiding en altijd een stok achter de deur. Plezier, persoonlijke en professionele aandacht staan bij POLS Personal Training centraal. Monique Pols

X