Zijn uw vergaderingen inspiratieloos of zoekt u een sportieve inspirerende urban omgeving?

Vanaf € 9,95 per uur vergaderen bij Tough Ground al mogelijk. Onze ruime en frisse vergaderzaal van 30m2 biedt plaats voor maximaal 12 tot 14 personen. Daarnaast beschikt deze ruimte over een extra af te sluiten gedeelte van 10m2. Handig voor groepsopdrachten, besloten gesprekken of 1 op 1 trainingen. De vergaderruimte is ingericht met de juiste apparatuur, zoals een smart TV voor het koppelen van tablets of laptops voor presentaties en meer. Uiteraard kunt u de meeting bij ons uitbreiden met een ontbijt of lunch. Wilt u met meer dan 15 personen komen of heeft u een andere vraag of interesse in sporten en vergaderen bij Tough Ground in Almere? Neem dan contact met ons door een bericht te sturen aan info@toughground.com.

Een succesvolle vergadering begint binnen een leuke omgeving. Kom vergaderen en sporten bij Tough Ground en laat u inspireren door ons verhaal.

Versterk de onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie door middel van onze functionele sporten en obstakelbaan. Samen met collega’s, vrienden of familie trainen voor een obstakel run? Onze trainers staan klaar om u te ontvangen voor een super leuke clinic bij Tough Ground Almere.

Een gezond aanbod van eten en bewegen leidt tot hogere arbeidsproductiviteit, minder ziekteverzuim en meer plezier in het werk.

Bovendien zullen nieuwe werknemers eerder voor een bedrijf kiezen dat de gezondheid van zijn personeel serieus neemt en waar dus aandacht is voor goed eten en fitness. De komende jaren valt een snelle ontwikkeling te verwachten in gezondheidsbevordering in het bedrijf. De tijd is er rijp voor. 

Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een hoger bedrijfsrendement. Een zeer groot voordeel van samen sporten is dat het bijdraagt tot een hecht groepsgevoel. Door elkaar te helpen en te motiveren zullen zij zich als team sterker gaan voelen en zich ook op de werkvloer profileren. Tough Ground biedt op maat gemaakte clinics maar ook verschillende trajecten aan voor werkgevers die hun personeel zo fit en inzetbaar mogelijk willen houden. Fitte en gezonde werknemers, dat wilt u toch ook! Tough Ground staat met het team klaar om met uw medewerkers aan de slag te gaan. Graag komen wij met ondernemers in contact om te kijken of sporten bij Tough Ground en onder begeleiding van onze coaches een grote meerwaarde zal zijn. 

X