Ernst is de buffel en aanpakker van ons team en is niet vies van een goede workout. Ernst zet zich altijd voor de volle 100% in met als doel om te slagen.

Hij werkte jaren lang voor internationale transportbedrijven waar hij als coördinator en manager de touwtjes in handen had. Nu maakt Ernst van Dijk de overstap naar Tough Ground om zijn dromen te realiseren en gaat hij zelf de touwen in om jouw te trainen. Een stoere, sterke CrossFit en Obstacle trainer die van aanpakken weet.

Onze coach Ernst van Dijk is in zijn leven altijd al bezig geweest met sport. Voorheen was hij vooral bezig met voetballen, hardlopen, mountainbiken en fitnessen. Tegenwoordig is fitnessen verleden tijd, staan voetballen en mountainbiken op een laag pitje en doet Ernst vooral aan CrossFit, OCR en hardlopen.

Ernst heeft het CIOS afgerond, 2 jaar fysiotherapie gestudeerd (niet afgerond) en na een paar jaar in een sportschool en bij een logistiek bedrijf gewerkt te hebben vond Ernst het tijd om het roer om te gooien. Het sporten en werken in de sportschool begon behoorlijk tegen te gaan staan en na een paar lessen CrossFit gevolgd te hebben had Ernst een nieuwe favoriete sport gevonden. Ernst probeert van elke Crossfit of OCR les weer het mooiste uurtje van de dag te maken, kom je het uitproberen?

X